Van Rooi Group is een slagvaardig en succesvol familiebedrijf in de vleesverwerkende industrie met een sterke visie op de lange termijn. Wij verwerken dagelijks meer dan een miljoen kilo vlees en leveren wereldwijd aan afnemers in de retail, de vlees- en vleeswaren industrie en de groothandel.  Wij richten ons op het leveren van kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs, met oog voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid en dierwelzijn worden gegarandeerd door onze inkoopprogramma’s en de diverse keurmerken die wij voeren.

Dankzij de moderne productiefaciliteit in Helmond is Van Rooi Group de eerste vleesverwerker in Nederland die alle stappen in het verwerkingsproces ‘van boer tot bord’ onder één dak heeft. Daarmee kunnen wij een optimale versheid en kwaliteit garanderen aan onze klanten, waarbij flexibiliteit en klantgericht produceren voorop staat.

Wij willen onze logistieke afdeling graag uitbreiden met een

Transportplanner

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie draag je in een team van planners zorg voor de uitvoering van het uitgaande geconditioneerde transport binnen de Van Rooi Group. Je zorgt ervoor dat het product naar de afnemer wordt getransporteerd en afgeleverd. Je stelt de planning op en bepaalt de routevolgorde, op een zodanige wijze dat de afnemer tevreden is, de middelen efficiënt worden ingezet en de kosten onder controle gehouden worden. Je houdt hierbij rekening met de arbeidstijden- en rijtijdenwet, stuurt de chauffeurs aan en onderhoudt contacten met de afdelingen Verkoop, Inkoop, Expeditie en Emballage, en daar waar nodig direct met klanten en leveranciers. Je draagt zorg voor een effectief onderhouden wagenpark en de administratieve verwerking van de transportgegevens ten behoeve van de interne rapportage. Je rapporteert aan de logistiek manager.

Wat vragen we

 • Je hebt een MBO+/HBO opleiding, in de richting Transport en Logistiek of Transportplanning;
 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring met transportplanning, bij voorkeur in een vers/food omgeving;
 • Je bent flexibel en bereid in wisselende diensten te werken. Onze transportplanning is bezet van ’s ochtends 07.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur en op zaterdag. Met je collega’s zorg je dat er altijd voldoende bezetting is op de afdeling.;
 • Je beschikt over een analytisch denkvermogen en kunt gestructureerd werken in een dynamische omgeving;
 • Je bent een stevige, daadkrachtige en resultaatgerichte planner, stressbestendig, communicatief en sociaal vaardig;
 • Je bent staat om in een team te werken en sturing te geven aan onze chauffeurs;
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, en zo mogelijk ook in het Duits.

Wat kunnen we je bieden

 • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een succesvol familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
 • Werken in een klein team
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen
 • Uiteraard hoort bij deze functie een marktconform salaris;
 • Prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vaste eindejaarsuitkering, mogelijkheid tot deelname fietsplan.

 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Graag ontvangen wij je CV met een korte motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar Jeanine Sikora (P&O Manager), hr@vanrooigroup.com. We nemen dan snel contact met je op. Voor meer informatie kun je contact met haar opnemen op 0492779900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs