Teamleider Etiketteer

Van Rooi Group is een slagvaardig en succesvol familiebedrijf in de vleesverwerkende industrie met een sterke visie op de lange termijn. Wij verwerken dagelijks meer dan een miljoen kilo vlees en leveren wereldwijd aan afnemers in de retail, de vlees- en vleeswaren industrie en de groothandel.  Wij richten ons op het leveren van kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs, met oog voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid en dierwelzijn worden gegarandeerd door onze inkoopprogramma’s en de diverse keurmerken die wij voeren.

Dankzij de moderne productiefaciliteit in Helmond is Van Rooi Group de eerste vleesverwerker in Nederland die alle stappen in het verwerkingsproces ‘van boer tot bord’ onder één dak heeft. Daarmee kunnen wij een optimale versheid en kwaliteit garanderen aan onze klanten, waarbij flexibiliteit en klantgericht produceren voorop staat. 

Binnen Proviande worden diverse producten gemaakt voor de Retail markt welke uiteindelijk bij de consument op hun bordje komt te liggen. Denk hierbij aan speklappen, barbecueschotels, rollades etc.

Ter versterking zijn wij op zoek naar een nieuwe

TEAMLEIDER ETIKETTEER

Samen met je afdeling zorg je er voor dat de bestelde producten op de juiste manier worden geëtiketteerd en op de juiste manier in de juiste verpakking naar de klant gaat. Je regelt de juiste papieren voor transport en zorgt dat de orders op de juist manier worden afgesloten. Je bent als teamleider van deze afdeling de laatste afdeling in de keten. Dit houdt in dat er in het voortraject veel variabelen zitten, maar je moet flexibel kunnen zijn om ondanks deze variabelen op tijd de klant te leveren.

 

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Aansturen van je team;
  • Coachen en begeleiden van de medewerkers;
  • Zorgdragen voor de juiste kwaliteit;
  • De juiste bezetting realiseren in verhouding tot de forecast;
  • Het verwerken van de uren van de afdeling;
  • Naleving van kwaliteitssystemen, procedures en richtlijnen t.b.v. productveiligheid;
  • Naleving van richtlijnen aangaande Arbo regelgeving;
  • Overall verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling.

 

Wat vragen we

  • Je hebt een afgeronde SVO of food-gerelateerde MBO opleiding;
  • Je beschikt bij voorkeur over gedegen kennis over vleeswaren en/of worsten maken;
  • Je hebt ervaring of affiniteit met een industriële (food) werkomgeving;
  • Je voelt je thuis in een omgeving met een resultaatgerichte, doelgerichte instelling;
  • Je spreekt Nederlands en Engels.

 

Wat kunnen we je bieden

  • Een prima salaris, in overeenstemming met opleiding en ervaring;
  • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een slagvaardig familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit;
  • De kans om mee te groeien in een groeiende en financieel gezonde organisatie met een sterke visie op de lange termijn;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door een intern ontwikkeltraject en het volgen van cursussen en/of opleidingen;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve zorgverzekering, en een fietsregeling.

 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Nadere informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Rob van Schoonhoven – Productieleider – op telefoonnummer 0492-779900.
Je schriftelijke sollicitatie kun je mailen naar Judy bakens – HR Manager – op hr@vanrooigroup.com

 

www.proviande.nl

www.vanrooigroup.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.